Filteren 2

Velux GGL 3 rolgordijn

Een verduisterend Velux® GGL 3 dakraam rolgordijn bestellen? Eenvoudig en voordelig geregeld bij ons! Verduister je kamer volledig met dit GGL 3 dakraam rolgordijn. Dit rolgordijn is voorzien van een aluminium cassette en zijprofielen. Daarnaast is de onderlat uitgevoerd met een borstel. Dit dakraam rolgordijn is geschikt voor de meest gangbare Velux® dakramen. Een dakraam rolgordijn wordt eenvoudig gemonteerd met de bijgeleverde montageonderdelen. Snel en eenvoudig monteren in drie eenvoudige stappen. Welk verduisterende GGL 3 dakraam rolgordijn kies jij?
Gekozen filters:
 1. GGL Remove This Item
 2. 3 Remove This Item

3 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave
 1. Dakraam rolgordijn trend verduisterend
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  v.a.  39,95
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  v.a.  39,95
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  Gratis kleurstalen
 2. Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  v.a.  59,-
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  Gratis kleurstalen
 3. Dakraam rolgordijn Smart verduisterend
  v.a.  50,99
  • Voor Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Witte achterzijde
  Gratis kleurstalen

3 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave

 

Voordelig Velux® GGL 3 rolgordijn

Een rolgordijn helemaal naar jouw wens: het scherp geprijsde Velux® GGL 3 rolgordijn. Dit rolgordijn kan bediend worden door middel van een handgreep, hiermee zet je het dakraam rolgordijn eenvoudig in de gewenste stand. Door de coating op de achterzijde van de stof werkt het Velux® GGL 3 rolgordijn volledig verduisterend en warmtereflecterend. Zonnestralen worden weerkaatst waardoor warmte de kans niet krijgt om binnen te dringen in je ruimte.

De juiste maat van je dakraam rolgordijn wordt bepaald door de maatvoering die op je dakraam staat aangegeven. Deze code bestaat uit verschillende componenten, alleen de eerste twee hiervan zijn belangrijk. Het eerste gedeelte bestaat uit een typecode, bijvoorbeeld ‘GGL’. Het tweede gedeelte is de maatcode, bijvoorbeeld ‘3’. Bij ons passen de maatcodes op alle typecodes. De maatcode is dus leidend. Selecteer deze maatcode op onze website, zo weet je zeker dat je een passend dakraam rolgordijn krijgt.

*Perfect passend op alle Velux® dakramen met “3" als maatcode in combinatie met een van de volgende typecodes: GGL, GGU, GDL, GEL, GHL, GHU, GIL, GIU, GPL, GPU, GTL, GTU, GUI, GXL, GXU, GZL, GZX, DKL, VEA, VEB, VEC, VFA, VFB, VFE of VIU.

 

Aluminium onderdelen

Het Velux® GGL 3 rolgordijn bestaat uit kwalitatieve onderdelen. De aluminium zijprofielen en slanke cassette zorgen voor een tijdloze uitstraling. Deze onderdelen zijn beide ook nog eens zeer praktisch. De zijprofielen zorgen voor uitstekende verduistering. Door de cassette hoef je niet tegen een simpele rol stof aan te kijken. De kwaliteit en onderdelen zijn beiden garantie voor de lange levensduur van dit product.