Filteren 2

Velux GGL 204 rolgordijn

In onze collectie dakraam rolgordijnen vind je gegarandeerd een perfect passend dakraam rolgordijn voor jouw Velux® GGL 204 dakraam. Onze dakraam rolgordijnen zijn gemaakt van kwalitatieve materialen en zijn volledig verduisterend. Naast een volledig verduisterende werking hebben ze ook een warmtewerende werking, ideaal tijdens de warme zomermaanden! Welke kleur kies jij voor jouw Velux® GGL 204 dakraam rolgordijn?
Gekozen filters:
 1. GGL Remove This Item
 2. 204 Remove This Item

1 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave
 1. Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend Diepzwart vooraanzicht
  Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  v.a.  59,-
  Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  v.a.  59,-
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  Gratis kleurstalen

1 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave

 

Perfect passend Velux® GGL 204 rolgordijn

Onze dakraam rolgordijnen zijn nagenoeg identiek aan originele Velux® dakraam rolgordijnen. De maat- en typecodes van onze dakraam rolgordijnen komen dus overeen met de maat- en typecodes van Velux® dakramen. Wanneer je het dakraam open tuimelt vind je aan de bovenkant een een plaatje met de maat- en typecode. Als deze maatcode ook in onze tabel staat, weet je zeker dat dit dakraam rolgordijn perfect past op jouw dakraam. Zelf meten is dus niet meer nodig!

*Perfect passend op alle Velux® dakramen met “204" als maatcode in combinatie met een van de volgende typecodes: GGL, GGU, GDL, GEL, GHL, GHU, GIL, GIU, GPL, GPU, GTL, GTU, GUI, GXL, GXU, GZL, GZX, DKL, VEA, VEB, VEC, VFA, VFB, VFE of VIU.

 

Kwalitatief en scherp geprijsd

De productie van onze dakraam rolgordijnen hebben wij in eigen beheer, waardoor wij kwaliteit kunnen garanderen. Zo is de stof van het Velux® GGL 204 dakraam rolgordijn voorzien van een speciale coating en is het dakraam rolgordijn afgewerkt met aluminium zijprofielen en een cassette. De coating zorgt ervoor dat het dakraam rolgordijn Velux® GGL 204 volledig verduisterend is en dat de warmte buiten blijft. Praktisch en sfeervol dus! Het Velux® GGL 204 dakraam rolgordijn is verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren. Ben je benieuwd welke kleur het best past in jouw interieur? Bestel dan snel gratis kleurstalen!