Filteren 2

Velux GGL 2 rolgordijn

Een compleet verduisterend Velux® GGL 2 rolgordijn nodig? Bestel deze nu voor de laagste prijs online. De 100 procent verduisterende stof en zijprofielen zorgen voor maximale verduistering. De stof is ook voorzien van een warmte reflecterende coating. Ideaal tijdens zonnige dagen. Om de perfecte maat te bestellen hoef je niet te meten. Tijdens het bestellen kun je aangeven welke maatcode je dakraam heeft. Dan zorgen wij ervoor dat je een perfect passend Velux® GGL 2 rolgordijn thuis ontvangt. Ons luxe afgewerkte dakraam rolgordijn bestel je in diverse populaire kleuren.
Gekozen filters:
 1. GGL Remove This Item
 2. 2 Remove This Item

3 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave
 1. Dakraam rolgordijn trend verduisterend
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  v.a.  39,95
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  v.a.  39,95
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  Gratis kleurstalen
 2. Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  v.a.  59,-
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  Gratis kleurstalen
 3. Dakraam rolgordijn Smart verduisterend
  v.a.  50,99
  • Voor Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Witte achterzijde
  Gratis kleurstalen

3 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave

 

De perfecte maat Velux GGL 2 rolgordijn

Voor de perfecte maat van je Velux GGL 2 rolgordijn hoef je niet te meten. Jouw dakraam heeft een code, deze vind je als je hem opendraait. Op de bovenkant van het dakraam is een plaatje bevestigd en hierop staat de code die je nodig hebt. De code bestaat uit twee delen waarvan er maar één van belang is voor de perfecte maat.

Het eerste deel bestaat vaak uit letters, bijvoorbeeld “GGL”. Deze geeft aan welk type dakraam je hebt en van welk materiaal hij is gemaakt. Het tweede deel bestaat vaak uit cijfers of een combinatie van cijfers en letters, bijvoorbeeld “2”. Dit deel is van belang en geeft aan welke afmeting het dakraam heeft. Tijdens het bestellen van je Velux GGL 2 rolgordijn kun je aangeven welke typecode en maatcode je hebt. Wij zorgen er dan voor dat je een perfect passend rolgordijn van ons ontvangt. Hierdoor is het monteren ook kinderspel!

*Past direct op alle Velux dakramen met “2” als maatcode in combinatie met een van de volgende typecodes: GGL, GGU, VIU, GEL, GHL, GHU, GTL, VFA, GPL, GPU, GIL, VEB, GUI, GXL, GXU, GZL, GZX, DKL, VEA, GTU, VEC, GIU, VFB, VFE en GDL.

 

Sfeervol en verduisterend Velux GGL 2 rolgordijn

Ons Velux GGL 2 rolgordijn is strak vormgegeven. Het minimalistische design zorgt voor een tijdloze uitstraling en sfeer op iedere zolder of slaapkamer. Dakramen bevinden zich veelal op zolders en slaapkamers. Hierdoor krijgen ze veel zonlicht en ook hitte te verduren. Doordat onze stof een speciale coating op de achterzijde heeft werkt deze isolerend. De warmte wordt namelijk weerkaatst. Zo kun je de temperatuur een stuk lager houden tijdens de warme dagen in de zomer.

Op een slaapkamer wil je natuurlijk slapen. Om goed te kunnen slapen is goede verduistering een vereiste voor veel mensen. Daarom is onze stof 100% verduisterend en beperkt het systeem lichtkieren. Zo blijft het ook donker als het buiten al licht is.