Filteren 2

Velux GGL 10 rolgordijn

Ben je op zoek naar een Velux® GGL 10 dakraam rolgordijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! De productie van onze dakraam rolgordijnen hebben wij volledig in eigen beheer en de dakraam rolgordijnen worden gemaakt van kwalitatieve materialen. De stof is voorzien van een licht- en zichtdichte coating, waardoor deze naast verduistering ook warmtewering biedt. Het Velux® GGL 10 dakraam rolgordijn is verkrijgbaar in verschillende kleuren, welke kies jij?
Gekozen filters:
 1. GGL Remove This Item
 2. 10 Remove This Item

1 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave
 1. Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend Diepzwart vooraanzicht
  Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  v.a.  59,-
  Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  v.a.  59,-
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  Gratis kleurstalen

1 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave

 

Kwalitatief Velux® GGL 10 rolgordijn

Onze Velux® dakraam rolgordijnen worden in eigen beheer gemaakt waardoor hoge kwaliteit gegarandeerd is. Ons Velux® GGL 10 dakraam rolgordijn past perfect op jouw dakraam, meten is hiervoor niet nodig. Om de maat- en typecode van jouw dakraam te vinden tuimel je het dakraam open, aan de bovenkant vind je een plaatje met de unieke code. Deze code bestaat uit twee delen, namelijk een typecode en een maatcode. Vind deze codes eenvoudig in ons aanbod dakraam rolgordijnen zodat je zeker weet dat jouw Velux® dakraam rolgordijn GGL 10 perfect past.

Onze dakraam rolgordijnen zijn voorzien van een licht- en zichtdichte stof met aluminium zijprofielen die de laatste lichtkieren voorkomen. De dakraam rolgordijnen hebben een luxe aluminium cassette waardoor je niet tegen de rol van de stof hoeft aan te kijken en het dakraam rolgordijn netjes afgewerkt wordt.

*Perfect passend op alle Velux® dakramen met “10" als maatcode in combinatie met een van de volgende typecodes: GGL, GGU, GDL, GEL, GHL, GHU, GIL, GIU, GPL, GPU, GTL, GTU, GUI, GXL, GXU, GZL, GZX, DKL, VEA, VEB, VEC, VFA, VFB, VFE of VIU.

 

Passend in ieder interieur

Onze dakraam rolgordijnen hebben een tijdloos en strak design. Door de minimalistische vormgeving past het Velux® GGL 10 dakraam rolgordijn in iedere interieurstijl. Onze dakraam rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren, zo kies je eenvoudig een kleur die perfect past in jouw interieur. Ben je benieuwd welke kleur het beste past in jouw interieur? Vraag dan de gratis kleurstalen aan. Wij helpen je graag in je zoektocht naar een perfect passend Velux® GGL 10 dakraam rolgordijn.