Betaalmogelijkheden

Veilig en makkelijk betalen


In onze webshop kun je kiezen voor verschillende veilige en gebruiksvriendelijke betaalmogelijkheden. Je kunt kiezen voor iDEAL, Mastercard, Visa, Bancontact, AfterPay / Riverty, in3 en SprayPay. Meer informatie over betalen en onze betaalmogelijkheden lees je hieronder.

Hoe werkt betalen met iDEAL?

Met iDEAL kun je je bestelling snel en veilig betalen in je vertrouwde omgeving van internetbankieren. Betalingen met iDEAL worden direct ontvangen. Hierdoor kunnen we direct na betaling je bestelling verwerken.

Voordelen van iDEAL

 • Wij ontvangen je betaling en bestelling direct en zonder vertraging
 • Je betaalt vertrouwd en veilig via internetbankieren van je eigen bank
 • Betalingen via iDEAL zijn gratis bij ons

Hoe werkt betalen met Mastercard en Visa?

Met creditcard kun je je bestelling gemakkelijk en veilig betalen. Wij accepteren Mastercard en Visa. Ons beveiligde betaalsysteem zorgt ervoor dat je je creditcardgegevens veilig kunt invoeren. Wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

Voordelen van creditcard

 • Veilig betalen in ons beveiligde betaalsysteem
 • Extra bescherming van je creditcardorganisatie
 • Betalingen via creditcard zijn gratis bij ons

Hoe werkt betalen met AfterPay / Riverty?

Met AfterPay / Riverty kun je achteraf betalen. 10 dagen na het plaatsen van je bestelling ontvang je per e-mail een digitale factuur van AfterPay / Riverty om de betaling te voldoen. Deze digitale factuur dien je vanaf dat moment binnen 14 dagen te voldoen.

Voor betalen met AfterPay / Riverty geldt een maximaal bestelbedrag van € 2.500,- voor consumenten. Voor bedrijven geldt een maximaal bestelbedrag van € 1.000,-. Maak je voor de eerste keer gebruik van deze betaalmethode dan geldt er vaak een maximaal bestelbedrag van € 75,-.

Als je kiest voor AfterPay / Riverty dan doen zij een snelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geaccepteerd worden, dan kun je contact opnemen met AfterPay / Riverty of kiezen voor een andere betaalmogelijkheid. Meer informatie over betalen met AfterPay / Riverty lees je hier.

Voordelen van AfterPay / Riverty

 • Op een later moment je bestelling betalen
 • Gemakkelijk en snel bestellen

Hoe werkt betalen met in3?

Met in3 kun je je bestelling als consument in 3 gelijke termijnen betalen met 0% rente. Op het moment van bestellen betaal je de eerste termijn via iDEAL. De tweede termijn betaal je binnen 30 dagen na de bestelling en de derde termijn binnen 60 dagen. In tegenstelling tot andere gespreid betaalmogelijkheden hoef je bij in3 géén rente te betalen.

Voor betalen met in3 geldt een minimaal bestelbedrag van € 50,- en een maximaal bestelbedrag van € 5.000,-. Voor bedrijven geldt er een hoger maximaal bestelbedrag.

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een snelle persoonlijke gegevenscontrole. Mocht je verzoek tot betaling niet geaccepteerd worden, dan kun je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmogelijkheid.

Voordelen van in3

 • Betalen in 3 gelijke termijnen met 0% rente
 • Enige gespreid betaalmogelijkheid zonder lening of BKR registratie
 • Betalingen via in3 zijn gratis bij ons

Hoe werkt betalen met SprayPay?

Met SprayPay – Gespreid betalen kan je jouw bestelling in 12, 18, 24 of 36 maandelijkse termijnen betalen. De definitieve acceptatie van de financiering is voorbehouden aan SprayPay. SprayPay hanteert een rentepercentage tussen de 11.9% en 14.0% afhankelijk van de looptijd die je zelf kiest. Wil jij eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. Eigenlijk bepaal jij dus de looptijd.

Voor betalen met SprayPay geldt een minimaal bestelbedrag van € 250,- en een maximaal bestelbedrag van € 3.500,-.

Voorafgaand aan de betaling doet SprayPay een snelle gegevenscontrole. Mocht je verzoek tot betaling niet geaccepteerd worden, dan kun je contact opnemen met SprayPay of kiezen voor een andere betaalmogelijkheid.

Voordelen van SprayPay

 • Geen eenmalige hoge uitgave
 • Vast maandbedrag. Na 30 dagen wordt het eerste termijn afgeschreven
 • Extra of eerder aflossen is 100% boetevrij
 • Na 30 dagen wordt het eerste termijn geïncasseerd

Om met SprayPay te betalen dien je tijdens het plaatsen van je bestelling de volgende stappen te doorlopen

 • Inkomsten / lasten toets
 • IDIN identificatie via jouw bank
 • Overeenkomst + automatische incasso digitaal ondertekenen

Zodra de betaling is goedgekeurd door SprayPay wordt de bestelling direct in behandeling genomen.

Hoe werkt betalen met Bancontact?

Met Bancontact, ook bekend als Mister Cash, kun je je bestelling snel en veilig betalen in je vertrouwde omgeving van internetbankieren. Bancontact wordt voornamelijk gebruikt door Belgische klanten. Betalingen met Bancontact worden direct ontvangen. Hierdoor kunnen we direct na betaling je bestelling verwerken.

Voordelen van Bancontact

 • Wij ontvangen je betaling en bestelling direct en zonder vertraging
 • Je betaalt vertrouwd en veilig via internetbankieren van je eigen bank
 • Betalingen via Bancontact zijn gratis bij ons

Hoe werkt betalen met een cadeaukaart?

Met een cadeaukaart kun je een cadeaukaartwaarde verzilveren bij het afrekenen van jouw bestelling. Wij ondersteunen en accepteren de volgende cadeaukaarten: de Huis & Tuin Cadeaukaart, de VVV Cadeaukaart en De Cadeaukaart. Bij het afrekenen kies je onder de betaalmethodes eenvoudig de cadeaukaart die jij wil verzilveren. Hierna klik je op ‘Veilig betalen’ waarna je naar een ander venster wordt geleid. In dit venster vul je eenvoudig jouw gegevens in en vul je het kaartnummer en de pincode van de cadeaukaart in. De cadeaukaart wordt vervolgens verzilverd door op ‘verder’ te klikken.

Blijft er een restantbedrag over? Het restant van de orderwaarde betaal je veilig en snel via een andere betaalmethode. Het is ook mogelijk om meerdere cadeaukaarten op een bestelling in te leveren. Na het verzilveren van de eerste cadeaukaart kies je daarna opnieuw voor de cadeaukaart om (een deel van) het restantbedrag te betalen.

Is de totale orderwaarde van jouw bestelling lager dan het saldo van jouw cadeaukaart? Dan wordt de totale orderwaarde van jouw saldo op de cadeaukaart afgetrokken en houd je dus nog saldo over dat je op een later moment kunt besteden. Je kunt per bestelling tot een maximaal bedrag van € 50,- aan cadeaukaarten verzilveren.

Voordelen van een cadeaukaart

 • Veilig betalen zonder moeilijkheden
 • Je betaalt het (eventuele) restantbedrag vertrouwd en veilig via internetbankieren van je eigen bank
 • Betalingen met een cadeaukaart zijn gratis bij ons

Kan ik achteraf betalen?

Ja, dat kan. Achteraf betalen kan met AfterPay / Riverty. Hierbij betaal je je bestelling op een later moment. Alle informatie over betalen met AfterPay / Riverty vind je verder naar boven bij "Hoe werkt betalen met AfterPay / Riverty" op deze pagina.

Ook kun je betalen met in3. Hierbij betaal je je bestelling in 3 gelijke termijnen. De eerste termijn betaal je direct, de andere twee termijnen op een later moment. Alle informatie over betalen met in3 vind je verder naar boven bij "Hoe werkt betalen met in3" op deze pagina.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat kan. Betalen in termijnen kan met in3 of SprayPay. Met in3 betaal je je bestelling in 3 gelijke termijnen met 0% rente. Met SprayPay betaal je je bestelling in 12, 18, 24 of 36 maanden met 11.9% tot 14.0% rente. Alle informatie over betalen met in3 of SprayPay vind je verder naar boven bij "Hoe werkt betalen met in3" / "Hoe werkt betalen met SprayPay" op deze pagina.

Krijg ik een btw-factuur van mijn bestelling?

Ja, zodra je bestelling volledig is verzonden krijg je van ons een btw-factuur. Bestel je vanuit Nederland dan krijg je een factuur met daarop ons Nederlandse btw-nummer. Wil je vanuit België bestellen? Gebruik dan de landvlag boven in beeld om het juiste land te kiezen.
Btw-nummer: NL855129013B01

Hoe word ik terugbetaald?

Nadat je de retourzending bij ons hebt aangemeld, ontvang je het aankoopbedrag van het geretourneerde artikel binnen veertien dagen op je rekening of op je creditcard. Als je bij het plaatsen van de bestelling hebt gekozen voor een achteraf betaalmethode, wordt het terug te betalen bedrag op de openstaande facturen in mindering gebracht. Heb je het volledige bedrag al betaald? Dan storten we het bedrag terug op je bankrekening. Bij betaling via een cadeaukaart wordt het terug te betalen bedrag weer toegevoegd aan het cadeaukaart saldo.

Stuur je de volledige bestelling retour, dan krijg je het volledige bedrag terugbetaald tenzij er sprake is van waardevermindering. Waardevermindering kan ontstaan doordat de verpakking beschadigd is of doordat het product beschadigd of incompleet is.


Het antwoord op je vraag niet gevonden? Neem contact op via ons contactformulier.