Gratis aan huis bezorgd | 9.1 uit 6527 beoordelingen | Scherpe online prijzen

Veilig betalen is een zekerheid bij Raamdecoratie.com

Op onze webshop kun je met verschillende betaalmethoden veilig betalen. Hieronder vind je een aantal vragen en antwoorden over betalen op onze webshop.

Kan ik met iDeal betalen?
Ja, dat kan. Je kunt je bestelling vooraf betalen met iDeal. Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je wordt bij de online aankoop direct gekoppeld aan het online programma van jouw eigen bank. Reken dus snel en gemakkelijk af in de vertrouwde online betaalomgeving van je eigen bank.
Kan ik met mijn credit card betalen?
Ja, je kunt bij ons met Visacard en Mastercard betalen. Bij het plaatsen van een order reserveren wij het verschuldigde bedrag op je kaart en schrijven dat veertien dagen na aankoop af.
Kan ik betalen met AfterPay

Betaal jij liever achteraf? Het is mogelijk voor de betaaloptie AfterPay te kiezen. 14 dagen na het plaatsen van je bestelling ontvang je per e-mail een digitale factuur van AfterPay om het/de gekochte product(en) te betalen.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Betalen met AfterPay is mogelijk tot een maximaal bedrag van € 2500,-.

Bij vragen kun je altijd contact contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel op de website van AfterPay.

Kan ik betalen met Sofortüberweisung
Ja, deze optie is beschikbaar voor onze klanten uit Duitsland.
Kan ik ook achteraf betalen?

Dat kan. Je kunt bij ons achteraf betalen met AfterPay.

Daarnaast is het mogelijk om met je creditcard (visa- of mastercard) te betalen. Wij schrijven het aankoopbedrag 14 dagen na aankoopdatum pas af. Betalen onder rembours is niet mogelijk.