Aanbevelingsprogramma

Met ons aanbevelingsprogramma krijg je de kans om Raamdecoratie.com bij bekenden zoals vrienden en familieleden aan te bevelen. Door vrienden of familie jouw gepersonaliseerde link te sturen, ontvangen zij een waardebon voor hun eerste bestelling en krijg jij van ons een cadeautje.
Bij verzilvering van de waardebon na het kikken op jouw link ontvang jij een beloning van ons. Deze beloning is een leuke verrassing, wat het precies is houden we nog even geheim. We stellen je niet teleur, beloofd! Voor ons aanbevelingsprogramma gelden wel een aantal spelregels. Deze vind je hier.
Gif aanbevelingsprogramma Raamdecoratie.com

Hoe werkt het?

1. Een aantal weken na het plaatsen van je bestelling ontvang je van ons een e-mail met daarin de mogelijkheid om jouw unieke link te genereren en deel te nemen aan ons aanbevelingsprogramma.

2. Na het klikken op de knop om jouw unieke link te genereren kom je op een pagina waar jouw unieke link wordt getoond. Deze link kun je kopiëren en delen met vrienden en familie. Ook is er de mogelijkheid om jouw link direct te delen via verschillende sociale kanalen.

3. De ontvanger van de link, een bekende van jou dus, kan op de link klikken en wordt hierna doorverwezen naar een pagina waarop een waardebon te zien is. Op deze pagina is er de mogelijkheid om naar Raamdecoratie.com te gaan. Het is belangrijk dat er op de link geklikt wordt zodat wij de aanbeveling kunnen controleren.

4. Bij verzilvering van de waardebon in de winkelwagen zal de korting direct worden verrekend. De minimale bestelwaarde is € 100,-.

5. Na verzilvering van de waardebon en in afwachting van de retourtermijn krijg jij van ons een leuke verrassing. Wij zullen je hier zo snel mogelijk per e-mail over informeren.

Wat heb ik eraan, als fan van Raamdecoratie.com?

Uiteraard waarderen wij het dat jij ons als fan van Raamdecoratie.com wil aanbevelen bij anderen. Om dit niet onopgemerkt voorbij te laten gaan ontvang je van ons na een succesvolle aanbeveling een leuke verrassing. Gewoon, omdat we er trots op zijn dat jij nog eens aan ons hebt gedacht. Voor ons is het niet alleen een bevestiging van een goede ervaring bij jou, ook is het een kans om jouw vrienden en familie te voorzien van prachtige nieuwe raamdecoratie.
Zo maken wij samen van ieders huis een thuis!